Reserveren 

Zin in een culinaire middag?

Vanaf 28 april 2021 zijn jullie van harte welkom op ons terras. Wij zullen geopend zijn van 28 april tot 9 mei op woensdag tot zondag, van 12:00 uur tot 18:00 uur. vanaf 10 mei zullen wij alleen op vrijdag, zaterdag & zondag lunch / borrel aanbieden van 12:00 uur tot 18:00 uur. 

Wij zijn ernorm blij dat wij weer jullie kunnen ontvangen en zullen er ook alles aan doen om ons aan de maatregelen te kunnen houden. Dit houdt in dat wij voordat u plaats neemt op het terras, wij een korte gezondheidscheck met u doornemen en uw gegevens noteren. 

Wilt u er zeker van zijn dat u een tafeltje op het terras heeft, u kunt eenvoudig een reservering aanmaken via de knop reserveren in het menu. 

Op het moment is ons restaurant helaas nog gesloten i.v.m. de huidige maatregelen en kunnen wij u nog niet binnen ontvangen. 

APRIL 2021

Het is mogelijk om op vrijdag, zaterdag & zondag gebruik te maken van onze gerechten als take-away. U kunt uw bestelling voor take-away aan Restaurant Mezger doorgeven tot uiterlijk 16:00 uur op de dag dat u uw gerechten wenst te ontvangen. Dit kunt u doen door uw keuze(s) aan ons door te geven: Voor ophalen bij Restaurant Mezger: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via 0118-744038. 

Wanneer u gerechten van ons take-away menu besteld, ontvangt u deze koud bij het ophalen en bij het bezorgen van uw bestelling. Dit betekent dat u thuis uw gerechten, zoals de soep en/of hoofdgerechten, nog dient te verwarmen. Indien u op een vakantieadres verblijft, dient u er rekening mee te houden dat uw accommodatie beschikt over een (combi) oven en/of magnetron en/of een kookplaat. U kunt uw take-away menu van maandag t/m zondag tussen 16:00 uur en 18:00 uur ophalen.