skip to Main Content

MEDEWERKER BEDIENING - Parttime

Functieomschrijving

Per direct is er in Restaurant Mezger een positie vrij binnen onze zwarte brigade!

Heb je een opleiding gevolgd als (zelfstandig werkend) gastheer/gastvrouw of ben je gewoon een natuurtalent? Ben je op zoek naar carrièrekansen? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en kun je goed samenwerken in een team, dan zijn we op zoek naar jou!

Functie-eisen

Als medewerker bediening ga je het team van Restaurant Mezger versterken en draai je mee in het servies. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van onze gasten, het opnemen van de bestellingen, het uitserveren van gerechten en dranken, het verzorgen van mise en place werkzaamheden, aannemen van reserveringen en opmaken van de rekening. Daarnaast beschik je over voldoende vakkennis om gasten goed te kunnen informeren met betrekking tot het menu en andere zaken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

– een parttime functie waarbij je komt te werken in een klein, ambitieus en dynamisch team.
– Werktijden en werkdagen zijn in overleg, maar in ieder geval vrijdag-, en zaterdagavond en er is de mogelijkheid op twee à drie doordeweekse avonden te kunnen werken. Op dinsdag & woensdag is het restaurant gesloten.
– Gedurende het jaar een vast aantal weken vrij.
– Reiskostenvergoeding

Ben jij geïnteresseerd om te komen werken in het restaurant dat door de PZC is uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van 2017’?
Stuur dan je C.V., inclusief (pas)foto, samen met je motivatiebrief naar Dhr. Tanis & Mvr. Tanis-van Vlijmen via info@restaurantmezger.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Back To Top