Openingstijden & Parkeren

Openingstijden

Restaurant Mezger is vanaf dinsdag t/m zaterdag geopend.

Dinsdag t/m vrijdag 
vanaf 18:00 uur voor het diner.
Zaterdag vanaf 12:00 uur voor de lunch (laatst mogelijke reserveringstijd is 14:00 uur), en vanaf 18:30 uur voor het diner (laatst mogelijke reserveringstijd is 20:00 uur).

Restaurant Mezger is op maandag en dinsdag gesloten.

VANAF 1 JULI 2024 WIJZIGEN ONZE OPENINGSDAGEN, EN ZIJN WIJ VANAF DINSDAG T/M ZATERDAG GEOPEND. OP ZONDAG EN MAANDAG ZULLEN WIJ GESLOTEN ZIJN.

Uitzonderingen op de openingsdagen en openingstijden zijn op aanvraag mogelijk bij een minimum van 15 personen.
Tijdens onze vakantiesluitingen en extra sluitingsdagen maken wij hierin geen uitzonderingen.

VAKANTIESLUITING
" " " "

EXTRA SLUITINGSDAGEN
5 oktober 2024

  

Parkeren

Helaas is het niet mogelijk om uw auto te parkeren op het terrein van Mezger Lodges, waar Restaurant Mezger gevestigd is. 

Wel is het voor mensen die slecht ter been zijn mogelijk om in en uit te stappen, bijvoorbeeld door voor het restaurant langs te lopen. Om uw auto te parkeren adviseren wij parkeergarage Irma 1 & Irma 2, vlakbij Dr.Johannes George Mezgerweg aan. 
Van 1 maart tot 1 november kunt u hier betaald parkeren. Vanaf deze parkeerplaatsen is het ongeveer 2 minuten lopen naar restaurant Mezger.

Helaas is het vanaf april t/m oktober niet mogelijk om uw auto gratis te parkeren in Domburg. Voor meer informatie over parkeren en tarieven in Domburg kunt u terecht op de volgende website. Restaurant Mezger is niet verantwoordelijk voor verouderde of onjuiste informatie.