skip to Main Content

Functieomschrijving

Restaurant Mezger zoekt talent voor ‘the front of the house’!
Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.  Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Jouw functie binnen het team van Restaurant Mezger bestaat uit onze medewerkers ondersteunen en versterken, en je draait mee in het servies. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van onze gasten, het opnemen van de bestellingen, het uitserveren van gerechten en dranken, het verzorgen van mise en place werkzaamheden, aannemen van reserveringen en opmaken van de rekening. Daarnaast beschik je over voldoende vakkennis om gasten goed te kunnen informeren met betrekking tot het menu en andere zaken.

Functie-eisen

– Minimaal 18 jaar
– Minimaal MBO3 denk-, en werkvermogen óf je beschikt over min. één jaar aantoonbare werkervaring binnen de culinaire gastronomie
– Gastvrij, enthousiast en stressbestendig
– Je hebt productkennis op o.a. het gebied van producten die in de keuken gebruikt worden, wijn en bier. Je adviseert gasten graag, en bent creatief in het ontwikkelen van drankcombinaties
– Woonachtig in de omgeving van Domburg (reiskostenvergoeding wordt geboden)
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift). Duits/Engels spreken is geen must, maar wel fijn!

Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt van ons ;

– een fulltime dienstverband; met dinsdag en woensdag als vaste vrije dagen, en twee weken vakantie in juni en november
– een mooi salaris (bepaald aan de hand van opleiding, leeftijd en werkervaring)
– een jong team vol passie en plezier waarin je je snel thuis voelt

Klinkt dit als iets voor jou?
Stuur dan je C.V., inclusief (pas)foto, samen met je motivatiebrief t.a.v. Dhr. Tanis en Mw. Tanis-Van Vlijmen via info@restaurantmezger.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top