skip to Main Content

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (M/V)
FULLTIME

Functieomschrijving

Stroomt er horecabloed door jouw aderen? Word je blij van écht eten? Weet je jouw liefde voor mooie producten te vertalen naar originele gerechten?

Drie keer ja? Dan ben jij misschien wel de nieuwe medewerker voor de ‘witte brigade’ die Restaurant Mezger zoekt. Bovenstaande zaken vinden wij héél belangrijk, maar er is meer. Onze nieuwe collega is namelijk ook creatief, gepassioneerd én heeft ruime ervaring in restaurants in het hogere segment. De functie betreft een fulltime aanstelling voor een all-round kok op een van de mooiste plekjes van Domburg.

Functie-eisen

– Diploma MBO Niveau 3 voor zelfstandigwerkend is geen absolute vereiste, maar ervaring (al dan niet in hetzelfde segment van Restaurant Mezger) wel!
– Kennis van HACCP
– Flexibele instelling
– Stressbestendig
– Passie voor koken
– Kwaliteit en gastgericht
– Communicatief vaardig en sociaal ingesteld

Arbeidsvoorwaarden

Restaurant Mezger biedt jou een gevarieerde en uitdagende fulltime aanstelling aan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf (o.a. regionale winnaar PZC ‘Beste Restaurant van 2017’ en landelijke winnaar HEERLIJK10Daagse Najaar 2017). Dit in combinatie met enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden, een vijfdaagse werkweek (dinsdag en woensdag vrij), reiskostenvergoeding en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons groeiende bedrijf op een van de mooiste plekjes in Domburg.

Klinkt dit als iets voor jou?
Stuur dan je C.V., inclusief (pas)foto, samen met je motivatiebrief t.a.v. Dhr. de Jonge & Dhr. Tanis via info@restaurantmezger.nl!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back To Top