skip to Main Content

Ben jij een wijnfanaat, gastvrij, een harde werker, goedlachs en een echte teamplayer die ondernemend is in ontwikkelen van verrassende wijn-spijs combinaties? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Restaurant Mezger is per direct op zoek naar een Sommelier (M/V). Je gaat werken in een dynamisch team met de ambitie het restaurant naar een nog hoger niveau te brengen. Het bewaken én behouden van het hoge service- en kwaliteitsniveau ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Jij maakt de wijn-spijs combinaties en houdt de wijnkaart bij, tijdens het servies ben jij verantwoordelijk voor de wijn en geeft advies aan gasten waar nodig. Tevens denk je graag actief mee over zaken als cock-, en mocktails, huisaperitieven.
Daarbij ondersteun je de maître in het aansturen van het team en zorg jij ervoor dat elke tafel een fantastische lunch of diner heeft. Wijn is je hoofdtaak maar indekken, servies lopen en alles wat in de horeca van belang is hoort er helemaal bij.

Functie-eisen

– Afgeronde gastvrouw/heer opleiding OF minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijk restaurant, al dan niet in dezelfde of vergelijkbare functie.
– Doorpakker/Collegiaal/Gastgericht.
– Ogen en oren die open staan voor extra omzetmogelijkheden/upsells aan tafel.
– Aanwezige kennis van wijnen en wijn/spijscombinaties of bereid zijn hier zelf in te investeren. Kennis van producten die in de keuken gebruikt wordt, is een pre.
– Je ervaart stilstand als achteruitgang.
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands). Spreek je goed Duits of Engels? Het is niet verplicht, maar het is zeker een pre.
– In bezit van eigen vervoer / rijbewijs B (reiskostenvergoeding), en woonachtig in de buurt van Domburg

Arbeidsvoorwaarden

Restaurant Mezger biedt jou een gevarieerde en uitdagende fulltime baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf (o.a. regionale winnaar PZC ‘Beste Restaurant van 2017’ en landelijke winnaar HEERLIJK10Daagse Najaar 2017).

Wij bieden:
een fulltime dienstverband, met dinsdag en woensdag als vaste vrije dagen
– vrijheid en grote verantwoordelijkheid
– een mooi salaris (bepaald aan de hand van opleiding, leeftijd en werkervaring)
– een jong team vol passie en plezier waarin je je snel thuis voelt
– in juni en november twee weken vakantie

Klinkt dit als iets voor jou?
Stuur dan je C.V., inclusief (pas)foto, samen met je motivatiebrief t.a.v. Dhr. de Jonge & Dhr. Tanis via info@restaurantmezger.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Back To Top