Alvorens u uw reservering maakt…

Het team van Restaurant Mezger zal ten alle tijden haar uiterste best doen om u het aan niets te laten ontbreken wanneer u plaats neemt voor een lunch of diner. Wij vragen u daarom uw aandacht voor het volgende:

Allergieën en/of (di)eetwensen
Wanneer er allergieën en/of (di)eetwensen van toepassing zijn op u of gasten in uw gezelschap verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Zo kunnen onze chef-koks tijdig op de hoogte gesteld worden en, daar waar nodig, aanpassingen maken in het menu.

Indien onderstaande van toepassing is op uw reservering, wordt ons team hiervan ook graag op voorhand geinformeerd:

– producten die u en/of uw tafelgenoten liever niet wensen te eten
– wanneer er pescotariërs, vegetariërs en/of veganisten aanwezig zullen zijn in het gezelschap
– indien er dames die in verwachting zijn zich onder de gasten bevinden

Gasten onder de 14 jaar
Bij gasten jonger dan 14 jaar vragen wij u vriendelijk dit op voorhand aan ons door te geven. De chefkoks van Restaurant Mezger kunnen gerechtjes klaarmaken voor de kinderen, maar dienen hier vooraf over ingelicht te zijn. Mochten de jongste gasten aan tafel bepaalde producten niet lusten, vernemen wij dit ook graag.

Honden
Honden zijn welkom in Restaurant Mezger, mits dit op voorhand kenbaar is gemaakt. Voor het meenemen van uw hond(en) vragen wij uw aandacht voor de volgende huisregels:

-Uw hond dient in het restaurant, ten alle tijden, aangelijnd te zijn
-Uw hond heeft een rustig karakter en ligt onder tafel en/of uit de doorgangswegen van het restaurant. Indien u een deken wilt meenemen waar de hond comfortabel op kan liggen, is dit natuurlijk mogelijk om mee te nemen. 
-De hond is, en ruikt, schoont. Indien de hond nat is, verzoeken wij uw vriendelijk de hond wat af te drogen te worden alvorens het restaurant betreden wordt.

Parkeren
Parkeren is niet toegestaan op het terrein van Mezger Lodges, waar Restaurant Mezger is gevestigd. Dit wegens regels opgelegd door Mezger Lodges. We raden de parkeerplaats ‘Irma 1’ aan, gelegen aan de Doctor Johannes George Mezgerweg, om uw auto te parkeren. Hier kunt u gratis parkeren. Restaurant Mezger ligt op drie minuten lopen van de parkeerplaats.
Natuurlijk is het wel mogelijk voor mensen, zoals mensen met beperkte mobiliteit of mensen met een handicap, om in en uit de auto te stappen voor het restaurant. Maar helaas is het niet toegestaan voor gasten van het restaurant dat zij hun auto op de oprit van het Mezger Logdes-terrein te parkeren.