skip to Main Content

Alvorens u uw reservering maakt…

Via Resengo.nl nemen wij (voorlopig) alleen reserveringen aan voor maximaal twee personen; dit in verband met de voorschriften van het RIVM en het landelijk protocol van de KHN.
Indien u met 3 personen of meer ons restaurant wenst te bezoeken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen. Wij willen u er graag op wijzen dat bij 3 personen of meer alle gasten ingeschreven moeten staan op hetzelfde thuisadres. Indien dit niet het geval is, kunnen wij u (indien beschikbaar) placeren aan een ruimere tafel waar de 1,5 meter afstand tussen koppels gewaarborgd kan worden, ofwel aan gescheiden tafels in elkaars nabijheid. Wij verzoeken u vriendelijk dit naar eerlijkheid schriftelijk te vermelden bij het maken van uw reservering.

Het team van Restaurant Mezger zal ten alle tijden haar uiterste best doen om u het aan niets te laten ontbreken wanneer u plaats neemt in ons restaurant. Wij vragen u daarom uw aandacht voor het volgende:

Protocol COVID-19 
In Restaurant Mezger zal per 1 juni 2020 gewerkt worden in lijn met het protocol opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland en de richtlijnen van het RIVM. Voorafgaand aan uw bezoek aan ons restaurant, verzoeken wij u vriendelijk de volgende punten aan te houden

– houd uw reserveringstijd zo strikt mogelijk aan; dit om drukte bij de entree van het restaurant te voorkomen
– alvorens wij u naar tafel begeleiden, zullen wij u vragen alvorens de handen te desinfecteren en stellen wij u een reeks vragen met betrekking tot uw gezondheid
– wij verzoeken u vriendelijk de 1,5 meter afstand tot andere gasten te waarborgen, na het zogeheten triage gesprek zal ons bedienend personeel bij u aan tafel gerechten en dranken uitserveren zoals normaal. Dit omdat elk van onze medewerkers voor aanvang van zijn/haar dienst hetzelfde triage gesprek voert met de werkgever. 
– instructies van ons personeel zijn ten alle tijden leidend, en wij vragen daarom deze op te volgen indien gegeven
– wij verzoeken u vriendelijk met PIN/Creditcard (VISA of MasterCard, wij accepteren geen American Express) te betalen

Allergieën en/of (di)eetwensen
Wanneer er allergieën en/of (di)eetwensen van toepassing zijn op u of gasten in uw gezelschap verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Zo kunnen onze chef-koks tijdig op de hoogte gesteld worden en, daar waar nodig, aanpassingen maken in het menu.

Indien onderstaande van toepassing is op uw reservering, wordt ons team hiervan ook graag op voorhand geinformeerd:

– producten die u en/of uw tafelgenoten liever niet wensen te eten
– wanneer er pescotariërs, vegetariërs en/of veganisten aanwezig zullen zijn in het gezelschap
– indien er dames die in verwachting zijn zich onder de gasten bevinden

Honden
Honden zijn welkom in Restaurant Mezger, mits dit op voorhand kenbaar is gemaakt. Voor het meenemen van uw hond(en) vragen wij uw aandacht voor de volgende huisregels:

– Uw hond dient in het restaurant, ten alle tijden, aangelijnd te zijn
– Uw hond heeft een rustig karakter en ligt onder tafel en/of uit de doorgangswegen van het restaurant. Indien u een deken wilt meenemen waar de hond comfortabel op kan liggen, is dit natuurlijk mogelijk om mee te nemen. 
– De hond is, en ruikt, schoont. Indien de hond nat is, verzoeken wij uw vriendelijk de hond wat af te drogen te worden alvorens het restaurant betreden wordt.

Back To Top